PIN NU OOK BIJ ONS!

Verenigingen

Cafe A Gen Baan is de thuisplaats voor verschillende verenigingen. Lees hier meer info en nieuwtjes over deze verenigingen.Brand Bier Wielerteam
PDF Afdrukken E-mailadres

Brand bier het symphatieke biermerk dat sinds 1340 traditioneel wordt gebrouwen in het idyllische Wijlre in Limburg heeft nu ook een heus recreatief wielerteam met eigen brandbier wielerkleding. De leden van het team bestaan uit toerfietsers en wielrenners die de wielersport en het bourgondische leven een warm hart toedragen.

Kijk voor meer informatie op Brandbierwielerteam.nl

 

 
Wielder Klimgeit
PDF Afdrukken E-mailadres

Deze vriendengroep uit Wijlre en omstreken heeft zich verenigd in de fietsclub Wielder Klimgeit. Ze fietsen routes in binnen en buitenland en zoeken natuurlijk het liefst de bergen op. En vervolgens Cafe A Gen Baan om bij te komen van alle inspanningen...

De Wielder Klimgeit organisseert ook elk jaar een fietstocht voor het goede doel. Kijk op Sponsorfietstochtwijlre.nl voor meer informatie!

 
TVC A Gen Baan 1
PDF Afdrukken E-mailadres

TVC A Gen Baan 1 wist in het seizoen 2011/2012 zowel het kampioenschap als de beker met verve te winnen! Daarom worden de competitiewedstrijden anno 2016 nog steeds in de hoofdklasse gespeeld. Kom dat dus zien!

 
Dartteam's
PDF Afdrukken E-mailadres

A Gen Baan beschikt over een elektronische dartkast en daar worden ook verdienstelijk competitiewedstrijden op gespeeld door onze Dartclub A Gen Baan.

Wil je bij een van onze teams meespelen? Vraag bij Ralf naar de mogelijkheden.

 
Motorclub Der Kromme Poekel
PDF Afdrukken E-mailadres

A Gen Baan is het motorhome van Der Wielderse Motor Tour Club Der Kromme Poekel. Sinds 2001 maken de mannen en vrouwen van deze club allerlei gezellige toertochten.

Meer info: krommepoekel.nl

 


Pagina 1 van 2